VÅRT MÅL

Vi har som målsättning att få människor- oavsett ålder och kön- att känna glädje och samvaro genom träning. Våra coacher är välutbildade och peppar, inspirerar och hjälper dig på vägen till ett gladare och starkare liv!

PERSONLIG COACHNING

Vi erbjuder personlig coachning på varje pass, under varje WOD (workout of the day) och under alla övningar. Vi ser inte bara till att du lär dig utföra övningar med rätt form och teknik, vi ser också till att du tränar på en nivå som passar dig. Det tillsammans med kamratskapet och sammanhållningen som en träningsanläggning erbjuder gör att du kommer få en träningsupplevelse som du inte får någon annanstans. Det är den bästa träningen du kan få.

VAD ÄR CROSSFIT?

Vår träningsform är designad för att få dig så allsidigt tränad som möjligt. Man brukar säga ”konstant varierad, funktionell träning utförd under hög intensitet”. Det innebär att vi blandar gymnastik, tyngdlyftning och konditionsträning utan att specialisera oss på någon del. Träningen blir därför väldigt varierad, rolig, kreativ och viktigast av allt – det funkar!

frågor
och
svar

HAR NI BARNPASSNING?

Nej, men barnen får följa med förutsatt att dom sitter stilla och är under din uppsikt hela tiden. Barn får aldrig vistas på mattan, detta gäller även när det inte är något pass igång.

VAD BETYDER ORDEN I DAGENS TRÄNINGSPASS?

Tycker du att det är förvirrande med förkortningar som WOD, AMRAP och HSPU? Lugn, vi hjälper dig att reda ut! http://www.verketekero.se/crossfit-ordbok/

HAR NI BARNKALAS PÅ VERKET?

Ja, vi har barnkalas på Verket för barn 6-15år. Vill man bara träna 1h med sina kompisar med en av våra coacher kan vi erbjuda det också. För mer info, priser och upplägg maila info@verketekero.se

ERBJUDER NI PERSONLIG TRÄNING?

Ja, våra coacher är utbildade PT:s. Du kan alltid anlita dem oavsett om du är medlem eller inte.

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Allt sköts smidigt från vår hemsida http://www.verketekero.se/bli-medlem/

Vill du hellre prata med någon av våra coacher för att bestämma vilket av de olika uppläggen som passar dig, kan du maila oss till info@verketekero.se.

BEHÖVER JAG NÅGON ERFARENHET AV TRÄNING ELLER MINIMINIVÅ AV KONDITION?

Nej. Våra coacher är med dig hela tiden och visar dig vad du ska göra och du anpassas efter din nivå.

JAG ÄR VERKLIGEN INTE I BRA FORM. KAN JAG KOMMA TILL ER ÄNDÅ?

Då är det perfekt att komma till oss. Du kommer snabbt i form på Verket! Oavsett vilken nivå du är på när du börjar ser du på kort tid resultat och förbättringar.

JAG HAR EN SKADA. KAN JAG FÅ UT NÅGONTING AV ATT TRÄNA HOS ER ÄNDÅ?

Absolut. Våra coacher har en bra utbildning och kunskap om träning vid speciella problem som skador. Många människor har framgångsrikt använt funktionell träning för att rehabilitera olika skador. Vi menar att den bästa vägen till långsiktig hälsa är att lära sig bra funktionella rörelser, och att långsamt bygga upp styrka i dessa rörelser, snarare än att undvika dem helt. Våra coacher hjälper till att skräddarsy träningen till dina förutsättningar.

KAN JAG KOMMA TILL VERKET OCH TRÄNA PÅ EGEN HAND?

Ja, om du är medlem hos oss kan du boka pass i Open Gym för att träna på egen hand.

JAG ÄR INTE MEDLEM MEN ÄR NYFIKEN PÅ ATT FÅ KOMMA OCH PROVA PÅ. VAD KOSTAR DET OCH HUR GÖR JAG?

Det är gratis att få prova på en gång. Gå in på vårt schema och boka in dig på ett pass.

VAD BEHÖVER JAG HA MED MIG TILL ETT PASS?

Dig själv. Och såklart träningskläder, gymnastikskor och en vattenflaska brukar räcka.

NÄR HAR VERKET ÖPPET?

Vi öppnar dörrarna 15 minuter före varje pass. Se schema för tider.
Om du vill komma in på övriga tider 06-23 för att träna i Open gym behöver du ett passerkort. Kontakta info@verketekero.se för att få tillgång till ett.

KAN HELA FAMILJEN TRÄNA PÅ VERKET?

Lägsta ålder för att träna på Verket är 16 år. För att själv teckna medlemskap ska man vara 18 år gammal. Är man är under 18 år behövs alltid målsmans godkännande.

Vi har också kurser för våra yngre deltagare 7-15år dvs Kids och Teens.

Vill man träna tillsammans med sitt barn har vi kursen Combo.

HUR HITTAR JAG TILL VERKET?

Vi finns inne på Träkvistavallens Idrottsplats. Gå förbi ishallen så hittar du oss. Vi delar lokal med Ekerö Padel.

JAG ÄR NYFIKEN WEIGHT TRAINER, VAD ÄR DET?

Det är ett viktminskningsprogram för dig som vill komma i form. Maila info@verketekero.se så berättar vi mer.