PASSBESKRIVNING

All våra pass leds av en tränare och max antal deltagare är 16 personer då vi vill hålla en hög kvalitet och personlig närvaro mot varje individ.
Alla kommer alltid kunna delta på våra pass oavsett ambitionsnivå och träningsbakgrund. Varje pass inleds med uppvärmning och genomgång.
Passen är 50min långa (bortsett från Team-wod).

WOD
Kärnan i vår verksamhet. Våra vanliga pass som grundar sig i ständigt varierade funktionella övningar, ofta utförda under hög intensitet. Allt vi gör anpassas och skalas utifrån varje individs egna förutsättningar. Passar motionär som elit.

Olympiska lyft
Teknikpass i Tyngdlyftning; Frivändning, Stöt och Ryck, och allt som hör där till. Alla kan vara med. Fokuset skiftar från vecka till vecka. Grunden är att det är teknik i fokus, men vill man finns möjlighet att lyfta tyngre.

Gymnastik
Teknikpass i Gymnastik och kroppsviktsträning. Allt från armhävningar, handstående, ringar, rep och räcke. Fokus på bål – och kroppskontroll. Passar alla oavsett bakgrund eller nivå. Nej, ingen kommer tvingas klättra i rep eller stå på händer. Nej, man behöver inte kunna göra hundra pullups. Inte ens en. Kom och lär och ha kul.

Team-wod
Liknande ett Crossfit-pass, men där uppgiften ska utföras i lag, oftast 2-4 personer. 90 minuter långt.

Verket Kids
Våra barnpass från åldrarna 7-12. Rolig träning där vi lär oss att hitta glädje i rörelse och förstå hur vi rör oss säkert och effektivt. En blandning av lek och träning.

Verket Teens
Våra tonårspass åldrarna 13-15. Nivån är högre än än för de yngre barnen men grunden är densamma. Vi gör lite svårare moment och tränar mer än leker.