Open 2018

Open är det största eventet på året, varje år deltar flera hundra tusen atleter över hela världen i denna "Onlinetävling".

5 veckor, 5 workouts.

Natten mellan torsdag-fredag släpps workouten, och du har t.o.m. måndag på dig att registrera ditt resultat.

För att delta i Open behöver du registrera dig här: https://games.crossfit.com/cf/login?returnTo=%2Fregister%2Fathlete&flow=games​​​​​​​

Nytt för i år är att alla deltagare på Verket behöver filma in sin Workout, logga i på sin profil på games.crossfit.com och skicka in sin film för att bli validerad.

Här är datumen för respektive Workout, datum när den släpps, samt sista dag att genomföra.

18.1 - Feb 22-26

18.2 - Mars 1-5

18.3 - Mars 8-12

18.4 - Mars 15-19

18.5 - Mars 22-26

Varje fredag med start 23/2 har du möjlighet att boka dig till "Advanced Oped Coaching" för att få de bästa tipsen för att prestera så bra som möjligt på respektive Workout. Bokningen kostar 120:-/tillfälle.

Varje söndag under Open-perioden reserverar vi för veckans Workout mellan 10-13. Vi hjälper dig med att gå igenom passet, sätta upp din kamera/mobil för filmning. Vi kommer också finnas där för att hjälpa dig att räkna dina repetitioner. Om vi inte finns till förfogande kan någon annan hjälpa dig så att du inte skickar in en film som inte kommer godkännas.

Vi sätter ingen start-tid när du får börja. Du får självklart träna passen även om du inte vill filma/delta i Open. Passen kommer inte att vara ledda av en coach, men coach är på plast för att svara på alla dina frågor. Vi hoppas på en folkfest dessa söndagar. Kom förbi, heja på deltagarna eller varför inte träna passet själv?:)

Vill du delta i Open och inte har möjlighet att komma en söndag, men önskar få en coach till din Workout, kontakta info@verketekero.se
Kl .09:00 varje söndag under perioden håller vi i ett svettigt specialpass, öppet för hela 32 Deltagare tillsammans med coach.

Vid frågor kring Open, hugg tag i någon av oss på Verket eller maila hugo@verketekero.se​​​​​​​

Lycka till!

/Team Verket

iFrame

dont hide