Pink Gloves Boxing Ekerö


 

KOM OCH TESTA BOXNING FÖR TJEJER

11-Dec-2018

Måndag 21/1 kl:17.30-18.30
Söndag 27/1 kl:15-16
Söndag 27/1 kl:16-17


Plats: Verket Träkvistavallen
Åldersgräns: 13 år

​​​​​Du behöver inte ha några förkunskaper. Kvinnor i alla åldrar och träningsnivåer utvecklas med oss. 
Begränsat antal platser, först till kvarn. För att boka ett prova på pass, maila info@verketekero.se.

Vårens kurser

Plats: Verket Träkvista
Kursstart: vecka 6
Pris: 3100kr för medlemmar och 3800kr för icke medlemmar

Torsdagar kl 20.00 & Söndagar kl 18.00
Kursen är 15 veckor lång med uppehåll för sportlov v9 (25/2-3/3) samt påsklov v16-17 (15/4-28/4). Sista kursdag 9/6-19.
Anmäl dig här

Träningsadress:
Adress: Träkvistavallen
Ekerövägen 65, 178 37 Ekerö

Vi är glada och stolta över att Mälarö Träningsverk exklusivt på Ekerö har möjligheten att erbjuda Pink Gloves Boxing, ett Pt i grupp koncept endast för tjejer.

Pink Gloves Boxing är personlig träning i grupp där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning och utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen.

Förutom den enorma boxningstekniska utvecklingen som du kommer att uppleva, länkar PGB samman vikten av glädje och motivation med personlig utveckling och gruppdynamik

Du behöver inte ha några förkunskaper. Kvinnor i alla åldrar och träningsnivåer utvecklas med oss. Det är en fantastisk känsla att få uppleva sin egen utveckling genom att klara av något man tidigare ansett vara långt bortom möjligheternas gräns.

Pink Gloves Boxings vision grundar sig i att varje människa har en inneboende potential. Vi utmanar oss själva och inspirerar varandra till att utvecklas och nå vår fulla potential. Pink Gloves Boxing är boxträning endast för tjejer i små grupper med endast 12 deltagare. Det är en 15 veckors kurs där du tränar tillsammans med samma tjejer 2 gånger i veckan, vilket skapar en härlig gemenskap. Du kommer att få hjälp att utveckla och finslipa din boxningsteknik samt fysik.

Pink Gloves Boxing passar alla, träningsvan eller ovan. Du behöver inte ha någon boxningsvana.I kursen ingår ett startkit där du bland annat får dina egna boxhandskar. 

Blir du nyfiken och vill veta mer, du hittar bilder och filmer på: pinkglovesboxing.se

dont hide